Tuesday, February 8, 2011

Lamenye...x buat entry..............

Ish3x lamenye aku x buat post barukan?….kalo tgk date dah sebulan dah…
Kenape ek?.....Aku dah give up ke?


Jeng….Jeng……Jeng

Sebenarnye saje nak bagi surprise kat diri sendiri…Nak tengok result pakai PB selama sebulan nie…

Alhamdullillah…………..turun juge berat aku 2kg……ade orang kate…alah 2 kg je…...Bukannye banyak sangat punnn..

Pada aku ok ape…coz aku x amik slimming pil, teh diet…makan macam biase……..cume aku pakai PB je, minimum 8  jam sehari waktu kerja,,
Mengelat pun ade gak…weekendlah aku susah sikit nak pakai………hihihi….

Tapi ade satu hari  kerja tue, aku x sempat nak pakai PB gara2 anak aku dah terjage dari tidur, so nak kene melayan kerenah die plak……….Kebetulan pulak opismate aku tanye…aku pakai PB ke idak?..aku jawablah hari nie aku x sempat nak pakai….tapi tau tak ape jawapan die….Opismate aku tue kate badan aku ade bentuk walaupun tanpe PB…Hihihi kembang semangkuk kawan ;P…..

Kengkawan kat luar sane yang nak tau ke’best’an memakai PB, selain membentuk tubuh badan menawan…kesihatan turut terjage…sakit pinggang pun boleh hilang, jangan malu2 bertanye…

Just call or sms me at 013-7477979

Sape2 yang nak buat side income pun dialu2kan untuk bertanye….

2 comments:

  1. wuishh!!! lama betul tunggu.. nak bersawang dah kat sini..hehehe..anyway, keep writing, keep blogging k.. we miss ur update!! :-)
    sapa yg x cuba PB nih mmg rugiiiiiiiiiiiiii sangat!!!

    ReplyDelete
  2. agree laa dgn kak bayah... rugi, rugi, rugi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...