Tuesday, February 8, 2011

Lamenye...x buat entry..............

Ish3x lamenye aku x buat post barukan?….kalo tgk date dah sebulan dah…
Kenape ek?.....Aku dah give up ke?


Jeng….Jeng……Jeng

Sebenarnye saje nak bagi surprise kat diri sendiri…Nak tengok result pakai PB selama sebulan nie…

Alhamdullillah…………..turun juge berat aku 2kg……ade orang kate…alah 2 kg je…...Bukannye banyak sangat punnn..

Pada aku ok ape…coz aku x amik slimming pil, teh diet…makan macam biase……..cume aku pakai PB je, minimum 8  jam sehari waktu kerja,,
Mengelat pun ade gak…weekendlah aku susah sikit nak pakai………hihihi….

Tapi ade satu hari  kerja tue, aku x sempat nak pakai PB gara2 anak aku dah terjage dari tidur, so nak kene melayan kerenah die plak……….Kebetulan pulak opismate aku tanye…aku pakai PB ke idak?..aku jawablah hari nie aku x sempat nak pakai….tapi tau tak ape jawapan die….Opismate aku tue kate badan aku ade bentuk walaupun tanpe PB…Hihihi kembang semangkuk kawan ;P…..

Kengkawan kat luar sane yang nak tau ke’best’an memakai PB, selain membentuk tubuh badan menawan…kesihatan turut terjage…sakit pinggang pun boleh hilang, jangan malu2 bertanye…

Just call or sms me at 013-7477979

Sape2 yang nak buat side income pun dialu2kan untuk bertanye….

Thursday, January 6, 2011

Pergi kau wahai selulitku............

Selulit limau ku telah beransur hilang
Happy sgt2, bile tgk my cellulite at my drumstick slowly gone after using PB just two weeks.
Believe it, PB works on your body….
Want to feel and see it, Get your PB now!!!!!

Friday, December 31, 2010

Yeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Ye...ye...ye...dah kurang total 6.5cm...Itu baru 2 mingu pakai.
Tang perutlah paling banyak ...5cm tue...Almaklumlah part perut yang paling boroi setelah bersalinkan si kecik Irfan...

Pinggang pun makin mengecik..........suka i..

Strecth mark bersalin kat perut pulak makin pudar...i loikeeeeeeeee PB..

Sape2 yg nak cube PB pasti x kecewa....

Friday, December 24, 2010

SIHAT VS CANTIK

Why PB???????????

Orang kata korset nie same je…fungsinya untuk kuruskan badan….
Tanggapan iu salah untuk korset berjenama PREMIUM BEAUTIFUL sebenarnya
.
,
,
,
SIHAT menjana 70% dan CANTIK menjana 30%

FUNGSI PB
  • Membetulkan kedudukan rahim, menetapkan posisi rahim dan menyembuhkan luka dalaman.
  • Membetulkan struktur badan (tulang belakang)
  • Menambahkan susu badan bagi yang menyusu anak
  • Menyelesaikan masalah haid tak teratur, senggugut dan keputihan
  • Meningkatkan metabolisma badan, meningkatkan/melancarkan peredaran   daah yang hasilnya akan membuang segala toksin dalam badan.
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria serta menghilangkan bau badan
  • Menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin & mengetatkan dalaman    vagina
  • Menghilang stretch mark pada bahagian tertentu
  • Even kalau baby baru lahir pun kalau kena demam kuning, ko balut
BILA BADAN DAH SIHAT BARU DATANGNYE CANTIK


So berapa nilai kesihatan anda?????????
Anda yang menentukannya….2K @ 20K +++++
Orang kata mencegah lebih baik dari mengubati

So dapatkan PB anda hari ini

Installment serendah RM150 sebulan

Call me at 013-7477979
& FREE POSTAGE
 

Thursday, December 23, 2010

PB in SALES !!!!!!!!!!!!!!!

OFFER…OFFER…OFFER!!!!!!!
Dengan pembelian one set of PB

anda akan dapat satu botol PB wash yang berharga RM42 secara percuma!!!!!

Tawaran terhad kepada 10 pelanggan pertama saya
Jangan lepaskan peluang ini!!!!!!!

PB Gempak........

Aduhhhhh ……Perutku Buncit!!!!!

Anda seperti ini

Dan Ini

Yang Pompuan,Malunye bile orang tanye : Eh Ko ngandung lagi ke?
Yang Lelaki, Eh ko nie bunting gajah ye….mengandung tapi tak bersalin-salin
Ish222 ayat2 yang memalukan…
Nak ubah x penampilan anda
Jadi macam ini


Dan ini


Dapatkan Waist Nipper Premium Beautiful Hari ini juga!!!!!!

Dengan Harga
Hanya RM62/sebulan
Murah dan berbaloi2!!!!!!!
Bayar secara Cash, Card Credit, RHB easy Installment
Call or sms
Saizah@013-7477979


Wednesday, December 22, 2010

Berbaloi ke PB nie?

Berbaloi ke PB nie?
Of course you all kat luar sana takut nak melabur duit for buying the expensive PB kan?
Berbaloi ke dgn hargenye sedangkan we can got another korset more cheaper than PB.
Jawapan kepada soalan di atas ialah
-         PB memang lebih mahal dari korset2 yg ada dipasaran, ini disebabkan fabric dan kualitinya (FIR).
-         Life time warranty, kalo koyak boleh repair
-         Flexisble hours janji min 8 jam sehari = waktu kerja kat opis
-         Kite terlalu busy dgn  kerja rumah, wanita bekerjaya…nak uruskan anak2, suami….nak masak bagi makan anak, suami, malam kan nak overtime lg. Dgn pack schedule mcm tue sempat ke kita nak wat exercise. Last2 badan bertambah gemuk…(mcm saya sendiri..hihihi).
-         Pegi ofis pakai PB, duk diam2. PB yang akan kerjakan badan anda, xperlu risau x dapat pegi exercise. Itu yg penting.
-         Jaga diri , sayangkan diri, jgn sampai badan hilang ukuran. Suami jadi benci. Nanti suami kite juga yang lari..
So nak dapatkan PB anda hari ni
Call or sms saya
Saizah@013-7477979
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...